Spaghete Italiene Coace
Reteta Spaghete italiene coace ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați piper, oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Italiană Spaghetti' n ' Meatballs, Carne de vită italiană cu spaghete, și Spaghete Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti spaghete conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ardeiul verde și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, pepperoni, ciupercile, măslinele și condimentele.
Lingura 1 cană amestec de carne în fiecare din cele două unse 13-in. x 9-in. vase de copt.
Strat cu spaghete și amestec de carne rămas.
Se presară cu brânzeturi.
Acoperiți și congelați o caserolă până la 3 luni.
Coaceți caserola rămasă, neacoperită, la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când este încălzită.
Pentru a utiliza caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperiți; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.