Spaghete fără carne" cărnoase " cu spanac proaspăt
Spaghetele fără carne" cărnoase " cu spanac proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 474 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, sos de paste cu roșii și busuioc, spaghete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne " Fără Carne Dublu-Fasole Chili, Sos De Spaghete Cărnoase, și Sos De Spaghete Cărnoase.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați crumbles; saut 5 minute sau până când crumbles sunt complet dezghețate.
4
Adăugați sos de vin și paste; reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți 3 minute sau până când se încălzește bine. Se amestecă spanacul și se fierbe 4 minute sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
. În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Serviți sosul peste pastele fierte fierbinți și presărați fiecare porție cu brânză.