Spaghete cu scoici, ceapă Cipollini, usturoi și Colatura di Alici

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu scoici, ceapă Cipollini, usturoi și Colatura di Alici. Această rețetă servește 4. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1058 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, spaghete, colatura di alici și alte câte a lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu scoici și usturoi, Ceapă Cipollini Prăjită, și Ceapă Cipollini Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 6 litri de apă sărată.
Adăugați spaghetele, amestecând bine la început pentru a preveni lipirea. Gatiti pana la al dente, aproximativ 8 minute.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare. Când este fierbinte, adăugați șalotă și usturoi și sotati până la moale și translucid, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați scoici, ceapă cipolline, căței de usturoi prăjiți și vin. Acoperiți și fierbeți timp de 6 până la 8 minute sau până când scoicile s-au deschis.
Adăugați 2 linguri de pătrunjel tocat, piper cayenne și Colatura di Alici.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Așezați pastele în tigaia sote cu scoici și amestecați bine. Reglați condimentele de condimente.
Se toarnă pastele într-un castron mare de servire.
Se presara cu coaja de lamaie, o macinare mare de piper negru si garnisiti cu patrunjelul ramas.