Spaghete cu Pesto, roșii uscate la soare și chiftele
Spaghetele cu Pesto, roșii uscate la soare și chiftele sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 585 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pesto, spaghete, chiftele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare sunt Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Dovlecei Spaghetti cu Pesto de usturoi și roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Comandați 8 chiftele mari (2 până la 2 1/2 inci în diametru; comandați suplimentar dacă restaurantul le face mai mici). Gatiti 1 kilogram de spaghete al dente.
Scurgeți spaghetele și aruncați-le cu 1/4 până la 1/3 cană pesto cumpărat din magazin.
Adăugați 1/4 cană de roșii uscate la soare tocate (genul care se păstrează în ulei) și 1/4 cană de măsline verzi feliate, dacă doriți. Aruncați pastele cu 1/4 cană de busuioc proaspăt tocat sau pătrunjel. Împărțiți în 4 porții și acoperiți fiecare cu 2 chiftele.