Spaghete cu pesto de roșii-migdale uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghetele cu Pesto uscat la soare-roșii-migdale. Această rețetă servește 45. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 64 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, roșii uscate la soare, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați roșiile, migdalele și usturoiul.
Adăugați 1/4 cană de ulei și piure. Condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie, prăjiți firimiturile de pâine în 2 linguri de ulei, amestecând, până devin aurii.
Transferați firimiturile pe o farfurie; condimentează cu sare și piper.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit. În oală, aruncați pastele cu pesto, apă de gătit rezervată și restul de 2 linguri de ulei până când sosul se agață de paste.
Transferați pastele în boluri, presărați pesmetul și pătrunjelul și stropiți cu ulei de măsline.