Spaghete cu fasole neagră și scoici
Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Spaghetele cu fasole neagră și scoici ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 232 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de salată, vin, fasole fermentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Squash Spaghetti Picant Cu Fasole Neagră, Spaghete cu scoici, și Spaghete cu scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți fasolea neagră; carne tocată.
Scurgeți scoicile, rezervând 3/4 cană de suc.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați spaghete și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, 7 până la 9 minute; scurgere. Clătiți în apă rece.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați fasole neagră, usturoi și, dacă doriți, fulgi de chili; se amestecă până se parfumează, 1 până la 2 minute.
Adăugați scoici, suc de scoici rezervat și vin. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă spaghetele și se gătește până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Se toarnă într-un bol de servire și se presară coriandru.