Spaghete cu dovlecei de vară și roșii

Spaghetele cu dovlecei de vară și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 588 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de dovlecei de vară, frunze de oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spaghete Cu Dovlecei De Vară Și Roșii, Plăcintă Cu Ricotta Cu Spaghete De Dovleac De Vară, și Spaghete Squash cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare pentru spaghete.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați dovleceii, roșiile, ceapa, usturoiul și oregano într-un castron mare.
Adăugați uleiul de măsline, presărați sare și piper și dați totul o aruncare bună. Aruncați asta pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 până la 12 minute, până când dovlecelul este fraged și caramelizat. Răsturnați legumele într-un castron mare de paste și acoperiți cu o farfurie pentru a menține totul cald.
Apa pentru paste ar fi trebuit să fiarbă până acum.
Adăugați spaghetele și amestecați pentru a separa firele. Gatiti timp de 8 pana la 9 minute, pana cand sunt al dente.
Pentru a termina, scoateți aproximativ 1/4 cană din apa de gătit pentru paste, scurgeți pastele și aruncați ușor cu legumele prăjite și creveții la grătar.
Adăugați apa pentru paste, dacă este necesar.