Spaghete cu anghinare, usturoi fiert și Pepato Pecorino
Spaghete cu anghinare, usturoi fiert și Pecorino Pepato ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. O porție conține 793 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de anghinare jumbo, vermut, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Rucola Și Fenicul Cu Pepato Pecorino Ras, Anghinare Globe aburite cu vinaigretă Pecorino și chipsuri de usturoi prăjite, și Spaghete cu spanac și usturoi cu Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați anghinarea până la inimă, tulpină și cele mai delicate frunze. Împărțiți și îndepărtați șocul și ritmul în apă acidulată.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul și usturoiul la foc mediu și gătiți până când usturoiul devine maro auriu deschis.
Adăugați anghinare și vermut dulce și gătiți până când anghinarea este fragedă, aproximativ 10 până la 12 minute.
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului si scurgeti bine. Aruncați în tigaie cu anghinare.
Adăugați pătrunjel și aruncați bine.
Se toarnă într-un castron încălzit, se rade cu brânză pecorino și se servește.