Souvlaki de pui cu Pita la gratar

Souvlaki de pui cu Pita la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 61G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mărar ai putea urma acest curs principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Pita Umplute Souvlaki, Souvlaki De Pui La Gratar, și Souvlaki de pui la gratar cu sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele souvlaki, cu excepția puiului. Rezervați 1 1/2 linguri pentru Runda 2 rețetă greacă pâine plată.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la marinat cel puțin 30 de minute sau până peste noapte la frigider.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din marinată și adăugați-l în tigaie. Gatiti pana cand puiul este fiert, aproximativ 10-12 minute.
Într-un castron mediu combinați toate ingredientele sosului tzatziki și dați deoparte.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți fiecare porțiune în diametru de 6 până la 7 inci și grosime de aproximativ 1/8 inci.
Preîncălziți o tigaie sau grătar la foc mediu.
Gratiți aluatul timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Pitasul ar trebui să fie gătit, dar totuși flexibil și nu prea crocant.
Puneți o pita la grătar pe o farfurie, deasupra cu niște pui gătit, salată, roșii, ceapă și niște sos tzatziki. Repetați cu ingredientele rămase și aranjați pe un platou de servire.