Sourdough Challah cu semințe de Mac

Sourdough Challah cu semințe de Mac ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați făină de grâu, ulei de măsline extravirgin nerafinat, sare de mare nerafinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semințe De Mac Portocaliu Challah, Aluat De Cartofi Dulci Cu Semințe De Dovleac, și Semințe De Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă un litru de levain rezistent și cu bule cu patru căni de făină de grâu alb moale și o cană de apă filtrată.
Se toarnă levainul și făina în bazinul unui standmixer echipat cu un cârlig de aluat și se amestecă până când aluatul formează o bucată solidă, curățând părțile laterale ale bolului, aproximativ trei minute.
Transferați aluatul într-un vas de amestecare cu ulei, acoperiți-l cu un prosop de bucătărie și lăsați-l să se odihnească timp de douăsprezece ore.După ce aluatul s-a odihnit timp de douăsprezece ore, bateți patru ouă, un sfert de cană de miere, o linguriță de sare de mare nerafinată cu o jumătate de cană de ulei de măsline extravirgin nerafinat.
Transferați aluatul înapoi în mixerul echipat cu un cârlig de aluat, turnați amestecul de ouă și restul de trei căni de făină de grâu alb moale.
Se amestecă împreună până când aluatul formează o bucată solidă, aproximativ patru minute, apoi se transferă pe o suprafață făinoasă pentru frământare.Frământați aluatul, adăugând făină suplimentară după cum este necesar, până devine neted și flexibil, aproximativ șase până la opt minute.
Transferați aluatul într-un vas cu ulei și lăsați-l să crească până se dublează în vrac, aproximativ una până la două ore.După ce aluatul s-a dublat în vrac, împărțiți-l în două porții egale. Pentru a face o pâine, împărțiți o porție de aluat în trei porții, apoi împărțiți fiecare dintre aceste trei porții în două porții. Ar trebui să aveți șase porții egale de aluat pentru o bucată de challah.Cu palmele mâinilor, rulați fiecare dintre cele șase porții de aluat ale pâinii într-o șuviță de aproximativ doisprezece centimetri lungime și un centimetru și jumătate lățime. Ar trebui să aveți șase fire egale de aluat pentru o bucată de challah.Împletiți cele șase fire de challah. (Înregistrați-vă pentru Sărbători fericite și sănătoase pentru a vizualiza tutorialul video despre împletirea unei provocări cu șase fire, disponibil pe 1 decembrie).Pregătiți a doua jumătate a aluatului în același mod în care ați pregătit prima.Bateți oul rămas cu două linguri de apă și periați-l pe pâini.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit.Lăsați pâinile să crească din nou timp de aproximativ o oră, periați cu ou spălați a doua oară și îmbrăcați-vă cu semințe de mac.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade Fahrenheit până devine auriu, aproximativ patruzeci de minute.Răciți pâinile complet înainte de servire.