Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură

Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură
Dublu-ciocolata souffl torta cu sos de zmeură este un fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 374 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, ciocolată semidulce, zmeură în sirop și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Souffl dublu de ciocolată cu sos de cremă de vanilie, Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, și Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul de zmeură, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie și grea; se amestecă bine cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti 2 minute. Se amestecă zmeura; gatiti 4 minute, amestecand usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 lingură de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
3
Se toarnă sosul într-un castron; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti torte, combinați ciocolata și 2 linguri de lichior într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mic pana se topeste ciocolata si amestecul este neted, amestecand ocazional cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Așezați untul și 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu; bate cu un mixer la viteză medie 1 minut sau până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Adăugați oul; bate 1 minut. Adăugați treptat lapte; bate la viteză mică (amestecul va arăta coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
8
Adăugați amestecul de ciocolată, cacao și 2 linguri de amidon de porumb; bate la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
9
Așezați albușurile, crema de tartru și sarea într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți amestecul de ciocolată într-o tigaie cu arc de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Coaceți la 300 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese aproape curată; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. (Torte cade pe măsură ce se răcește.) Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Notă: Grand Marnier adaugă o profunzime minunată de aromă desertului său cu gust indulgent. Dar dacă trebuie să mergeți fără alcool, înlocuiți apa sau sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AlcoolAlcool
ApăApă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista