Souffl De Brânză Clasică 4

Souffl De Brânză Clasică 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați souffl de brânză clasică. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 329 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți muștar măcinat, un strop de piper măcinat, cremă de tartru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu clasic de brânză, Souffl De Brânză Clasică 4, și Souffl De Brânză Clasică 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. unt de 1 litru souffl sau caserolă. Faceți o bandă de 4 inci din folie de aluminiu cu grosime triplă cu 2 inci mai lungă decât circumferința vasului. Unt pe o parte. Fixați banda de folie, partea unsă cu unt, în jurul marginii superioare a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Se amestecă făina, sarea, muștarul și ardeiul roșu. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si clocoteste; se ia de pe foc. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
MuștarMuștar
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă brânza până se topește; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză mare până când se înțepenesc, dar nu se usucă; pune deoparte. Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mic la viteză mare aproximativ 3 minute sau până când sunt foarte groase și colorate cu lămâie; se amestecă în amestecul de brânză. Se amestecă aproximativ 1/4 din albușurile de ou în amestecul de brânză. Îndoiți amestecul de brânză în albușurile de ou rămase. Se toarnă cu grijă în vasul souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BrânzăBrânză
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat. Îndepărtați cu grijă banda de folie și împărțiți rapid souffl în secțiuni cu 2 furci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista