Souffl De Brânză Clasică 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați souffl de brânză clasică. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 329 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți muștar măcinat, un strop de piper măcinat, cremă de tartru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu clasic de brânză, Souffl De Brânză Clasică 4, și Souffl De Brânză Clasică 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. unt de 1 litru souffl sau caserolă. Faceți o bandă de 4 inci din folie de aluminiu cu grosime triplă cu 2 inci mai lungă decât circumferința vasului. Unt pe o parte. Fixați banda de folie, partea unsă cu unt, în jurul marginii superioare a vasului.
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Se amestecă făina, sarea, muștarul și ardeiul roșu. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si clocoteste; se ia de pe foc. Se amestecă laptele.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă brânza până se topește; se ia de pe foc.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză mare până când se înțepenesc, dar nu se usucă; pune deoparte. Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mic la viteză mare aproximativ 3 minute sau până când sunt foarte groase și colorate cu lămâie; se amestecă în amestecul de brânză. Se amestecă aproximativ 1/4 din albușurile de ou în amestecul de brânză. Îndoiți amestecul de brânză în albușurile de ou rămase. Se toarnă cu grijă în vasul souffl.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat. Îndepărtați cu grijă banda de folie și împărțiți rapid souffl în secțiuni cu 2 furci.