Souffl Cu Brânză De Mere Și Cheddar
Nevoie de un garnitură vegetariană? Apple & Cheddar Cheese souffl Okts ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 255 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, sare, măr granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Souffl cu brânză de capră de două ori coaptă, cu salată de mere și nuci, Arpagic Cheddar Souffl Oecs, și Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie mare la foc mediu-mare și topiți 1 lingură de unt doar până când marginile untului arată ușor rumenite și miroase a nucă, aproximativ 1 minut. Amestecați merele în unt și gătiți până când încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Presărați cu zahăr și continuați să gătiți până când merele sunt moi și ușor caramelizate, aproximativ 5 minute.
Transferați merele pe o farfurie și întindeți-le să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 4 ramekine generos cu unt.
Așezați ramekins pe o tavă de foi.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mică la foc mediu; amestecați făina și gătiți până când amestecul este neted și gustul crud al făinii este gătit din roux, 2 până la 3 minute.
Se toarnă laptele în roux, se aduce la foc mic și se amestecă până când amestecul se îngroașă până la un sos alb neted, aproximativ 2 minute. Gatiti, bateti, inca 1 minut si scoateti-l de pe foc; sos alb rece la temperatura calduta.
Se toarnă sosul alb într-un bol mare de amestecare și se amestecă sare, piper negru, piper cayenne, nucșoară și gălbenușuri de ou. Se amestecă brânza Cheddar în amestecul de sos alb până se combină bine.
Bateți albușurile de ou într-un vas de sticlă sau metal până când țin vârfuri moi, pufoase, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor jumătate din albusurile bătute în aluatul de sufle. Repetați cu albii rămași pentru a face un aluat moale și aerisit. Îndoiți amestecul de mere răcit. Împărțiți amestecul în ramekine preparate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când suflele au crescut și blaturile sunt rumenite, aproximativ 22 de minute. Souffles va cădea ușor pe măsură ce se răcesc.