Soto Resah ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 445 calorii. Un amestec de pene de var, coriandru, bulion de pui degresat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Soto Ayam (Supă De Pui Limpede Indoneziană).
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, șalotele feliate, nucile de macadamia, galangalul, turmericul, chimenul, coriandrul, piperul alb și nucșoara. Amestec vârtej la o pastă, răzuire părți container după cum este necesar. (Sau tocați ingredientele cu un cuțit, apoi rotiți într-un blender până la o pastă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Macadamia
Piper Alb
Coriandru
Galangal
Ceapă Eșalotă
Turmeric
Usturoi
Nucșoară
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cuțit
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați pasta și uleiul până când amestecul abia începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Se amestecă bulionul și laptele de cocos, se acoperă și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Bulion
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Între timp, tăiați capătul tulpinii și orice frunze dure de pe iarba de lămâie și scoateți stratul exterior grosier. Zdrobiți tulpina cu spatele unui cuțit, apoi tăiați-o în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Se adaugă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
5
Adăugați piept de pui în bulion. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când sânii nu mai sunt roz în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 15 până la 20 de minute. Ridicați puiul și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute. Grăsime degresată din bulion. (Sau dacă faceți înainte, acoperiți și răciți bulionul și puiul separat. Ridicați și aruncați grăsimea din bulionul răcit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Bulion
6
Condimentează bulionul cu sare și piper după gust. Reveniți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
7
Rupeți puiul în bucăți. În boluri mici individuale, Movilă mărunțită pui, orez, varză, muguri de fasole, ceapă verde, roșii, coriandru, pene de ou, chipsuri de cartofi, șalotă prăjită, pene de tei și sambal de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Muguri De Fasole
Ceapa Verde
Chipsuri De Cartofi
Pană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ceapă Eșalotă
Tomate
Varză
Pui întreg
Ardei Iute
Orez
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnă bulion fierbinte într-un tureen sau ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
9
Lăsați oaspeții să plaseze porțiunile dorite de pui, orez, varză, muguri de fasole, ceapă verde, roșii, coriandru și ouă în boluri largi. Se toarnă sau se toarnă bulion fierbinte în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole
Ceapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tomate
Varză
Pui întreg
Bulion
Ouă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
10
Se presară cu chipsuri de cartofi și șalotă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Cartofi
Ceapă Eșalotă
11
Adăugați suc din pene de tei, sambal de chili și mai multă sare și piper după gust.