Sote De Păstârnac
Pastarnac sote ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, păstârnac, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de rău scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, și Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac.
Instrucțiuni
Puneți păstârnacul într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-18 minute sau până când sunt fragede.
Între timp, într-o tigaie mare, călește morcovul, țelina și ceapa în unt timp de 6-7 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați păstârnacul, sarea și piperul; gatiti si amestecati 4 minute sau pana cand legumele sunt fragede.