Sote De Legume Colorate

Sote De Legume Colorate
Sote de legume colorate este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 49 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, varză, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Sote Veggie Colorate, Se Sotează fasole verde colorată, piper și ceapă cu gem de roșii, și Lasagna Vegetală Colorată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ardeii, dovleceii si morcovii in ulei timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
ArdeiArdei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați varza, sarea și piperul; se sotează cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
3
Într-un castron mic combinați oțetul și apa; se toarnă peste legume. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu semințe de susan; gatiti si amestecati 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista