Sote de dovleac
Sotul de dovlecei este o rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo, cu 2 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 34 de calorii . Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Merge bine ca garnitură. Mergeți la magazin și cumpărați dovlecei, ceapă, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Sotul delicios de broccoli și ciuperci , sotul de fetan și castraveți și sotul de gulie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotați dovleceii, dovleacul și ceapa în ulei timp de 4-6 minute sau până devin crocante.
Adăugați ingredientele rămase; gătiți încă 1 minut.