Sosul de unt, roșii și ceapă al mamei mele

Sosul de unt, roșii și ceapă al mamei mele

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile, ceapa, untul și sarea într - o cratiță de 4 până la 5 litri la foc mediu. Când roșiile încep să baloneze, reduceți focul la foc mic, dar constant. Gatiti, amestecand la fiecare 10-15 minute, pana cand rosiile nu mai sunt apoase si sosul s-a redus, aproximativ 45 de minute, in functie de marimea si forma oalei. Sosul se face când untul s-a separat de roșii și nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Notă
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Din preferatele familiei Hazan: Rețete italiene îndrăgite de Guiliano Hazan. Drepturi de autor 2012 Giuliano Hazan; fotografii drepturi de autor 2012 Joseph De Leo. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
From Hazan Family Favorites: Beloved Italian Recipes by Guiliano Hazan. Copyright © 2012 Giuliano Hazan; photographs copyright © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Revista