Sosul de roșii al mamei mele

Sosul de roșii al mamei mele
Sosul de roșii al mamei mele ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 187 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinetă de busuioc de roșii a mamei Rimmy, Sosul Marinara al mamei mele, și Puiul mamei mele cu sos Barbeque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Deschideți cutia de roșii și turnați sucul într-un castron. Folosiți capacul pentru a apăsa roșiile pentru a extrage cât mai mult suc posibil. În cutie, evitând să vă tăiați cu janta, folosiți mâna pentru a stoarce roșiile într-o pulpă. Re-strecurați sucurile noi și rezervați sucul și pulpa separat. Umpleți cutia goală pe jumătate plină cu apă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa și gătiți cu un vârf de sare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați usturoiul și gătiți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați sucurile de roșii și aduceți la fierbere. Se fierbe rapid până când sucul se îngroașă, apoi se adaugă pulpa de roșii zdrobită, oregano, jumătatea cutiei de apă, frunza de dafin și sare și piper, după gust. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, până când amestecul se îngroașă și se reduce la aproximativ 3 1/2 căni, aproximativ 30 până la 45 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista