Sosul de carne al bunicii
Sosul de carne al bunicii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 290 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de friptură rotundă, vițel, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Aproape faimoasa pâine de carne a bunicii, Sos de muștar - acest sos este ușor de făcut și se potrivește bine cu carnea și legumele, și Sosul de spaghete al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți cârnații, friptura rotundă și vițelul 10 minute, până se rumenesc uniform.
Scoateți carnea din tigaie și scurgeți, rezervând aproximativ 1 lingură de picături.
Amestecați usturoiul în tigaie cu picăturile de carne rezervate și gătiți aproximativ 3 minute la foc mediu.
Așezați roșiile zdrobite în tigaie. Condimentează cu condimente italiene, frunze de dafin, pudră de usturoi, oregano, piper și pătrunjel. Gatiti 15 minute.
Amestecați sosul de roșii în tigaie și continuați să gătiți 15 minute.
Întoarceți carnea în tigaie. Reduceți căldura la minim și fierbeți 2 ore, amestecând ocazional.