Sos Ușor Alfredo I

Sos Ușor Alfredo I
Sos ușor Alfredo i este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest sos are 379 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 253 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, frișcă grea, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Sos Alfredo Ușor, Sos Alfredo rapid și ușor, și Alfredo ușor și ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie combinați frișca, untul sau margarina și parmezanul ras. Gatiti la foc mic mediu pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
FrișcăFrișcă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură. Sosul se va îngroșa în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista