Sos salsa-fasole pentru rulouri de Pizza 4

Sos salsa-fasole pentru rulouri de Pizza 4
Nevoie de o condiment fără gluten? Salsa-Bean Dip pentru Pizza Rolls circulatorum ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă servește 32 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Betty Crocker are 11 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați smântână, chimen măcinat, gustări de pizza pepperoni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Salsa-Bean Dip pentru rulouri de Pizza, Rulouri rapide de Salsan si Pizza cu Mango 4, și Pizza Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați fasolea, salsa, smântâna, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează bine. Lingură în vasul de servire; se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu gustări calde de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri De PizzaRulouri De Pizza

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sos de scufundare în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino spumante rossimbrox (Split). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista