Sosul roșu de iarnă peste dovleceii Spaghetti este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Iarna. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos de roșii, dovlecei spaghetti și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Rețete similare includ Butternut Squash" winter " rulouri cu sos picant de afine, Spaghete Squash cu sos roșu, și Spaghete Squash cu sos Pesto.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați dovleceii de spaghete tăiați cu fața în jos pe un vas de copt. Umpleți vasul de copt cu aproximativ 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghetti Squash
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea dovlecelului este fragedă și pielea este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
După ce dovleceii intră în cuptor, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă cârnații vegani, ceapa, ardeiul gras și usturoiul; gătiți și amestecați până când legumele sunt fragede, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Adăugați ciuperci și gătiți încă 3 minute. Se amestecă sosul de roșii, pasta de roșii, apa, condimentul Italian, zahărul brun, sarea de mare și piperul negru. Acoperiți și fierbeți în timp ce dovleceii continuă să gătească, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk Duds
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Cuțit De Toaletă
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Scoateți carnea din dovlecei pe o farfurie și folosiți două furculițe pentru a separa și pufui firele de dovlecei. Se acoperă cu sosul de servit.