Sos rapid și simplu Curry Wurst (Currywurst) pentru Brats

Sos rapid și simplu Curry Wurst (Currywurst) pentru Brats
Sosul Curry Wurst (Currywurst) rapid și simplu pentru Brats este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 493 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bratwursts la grătar, pudră de curry, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Sunny 's Currywurst cu ardei și ceapă murați rapid și Ketchup-ul Sunny' s Curry, Sos de carne rapid și simplu pentru Paste, și {rapid și simplu} sos de mere, pere, afine pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateUșor
Gata În1 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista