Sos olandez

Sos olandez
Sosul olandez ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 718 calorii, 18g de proteine, și 66g de grăsime. 136 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ouă pocate, piper cayenne, oțet de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Sos Olandez, Sos Olandez, și Sos olandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 125g unt într-o cratiță și îndepărtați orice solide albe de la suprafață. Păstrați untul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți 2 gălbenușuri de ou, linguriță de vin alb sau oțet de tarhon, un vârf de sare și un strop de apă rece ca gheața într-un vas de metal sau sticlă care se va potrivi peste o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De TarhonOțet De Tarhon
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Bateți câteva minute, apoi puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și bateți continuu până când este palid și gros, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Scoateți de pe foc și amestecați încet untul topit, puțin câte puțin până când este încorporat și aveți o Olandeză cremoasă. (Dacă devine prea gros, adăugați un strop de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Condimentează cu o stoarcere de suc de lămâie și puțin piper cayenne. Păstrați cald până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
6
Pentru a face ouă Benedict, prăjiți 2 jumătăți de brioșă, acoperiți fiecare jumătate cu o felie de șuncă încălzită și un ou pocat și lingură peste o porție generoasă de hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista