Sos Mexican Mole
Reteta sos mexican Mole este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest sos are 85 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Carne de porc trasă cu sos Mexican de aluniță de migdale, Mexican Mole Freca, și Mexican Mole Hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie.
Se amestecă în pudră de cacao, chimen, cilantro și usturoi. Se amestecă supa de roșii și ardeii verzi de chile. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe 10 minute.
Transferați într-o barcă cu sos sau turnați direct peste mâncare pentru a servi.