Sos Marinara II

Sos Marinara II
Marinara Sauce II ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos Marinara, Sos Marinara, și Sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, sotati usturoiul si ceapa in uleiul de masline; aproximativ 10 minute. Rupeți roșiile întregi cu mâinile și adăugați în tigaie împreună cu roșiile zdrobite, busuiocul, zahărul, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Sare și PiperSare și Piper
Roșii întregiRoșii întregi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista