Sos: Maioneză
Sos: maioneza ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 64 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 90 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sauced: Hollandaise, Pește Sauced, și Sos: Melitzanosalata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu de sticlă, amestecați gălbenușul de ou, sarea și muștarul.
Adăugați 1 linguriță de oțet și 1 linguriță de suc de lămâie și bateți până se combină.
Șoptind constant și rapid, începeți să adăugați ulei câte o picătură pe rând. Când s-a adăugat 1/4 cană de ulei, începeți să adăugați uleiul într-un flux lent și constant. Odată ce s-a adăugat încă 1/4 cană, amestecați oțetul rămas și sucul de lămâie, apoi continuați să adăugați încet uleiul rămas.
Se lasă la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore, apoi se dă la frigider într-un recipient etanș până la 1 săptămână.