Sos Hollandaise

Sos Hollandaise
Sosul Hollandaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 728 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. 165 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, cayenne, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Hollandaise, Sos Hollandaise, și Sos Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți puternic gălbenușurile de ou și sucul de lămâie împreună într-un bol din oțel inoxidabil și până când amestecul este îngroșat și dublat în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați vasul peste o cratiță care conține apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu), apa nu trebuie să atingă fundul vasului. Continuați să bateți rapid. Aveți grijă să nu lăsați ouăle să se încălzească prea mult sau se vor încăiera. Stropiți încet în untul topit și continuați să bateți până când sosul se îngroașă și se dublează în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se ia de pe foc, se amestecă în cayenne și sare. Acoperiți și așezați într-un loc cald până când sunt gata de utilizare pentru ouăle benedict. Dacă sosul devine prea gros, amestecați câteva picături de apă caldă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Rumeniți slănina într-o tigaie medie și prăjiți brioșele englezești, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt sub broiler. Umpleți o tigaie antiaderentă de 10 inci pe jumătate plină de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați oțet alb în apa de gătit. Acest lucru va face ca albusul de ou să gătească mai repede, astfel încât să nu se răspândească. Aduceți la fierbere lentă. Rupeți ușor 1 din ouă în apă, având grijă să nu o rupeți. Repetați cu ouăle rămase. Reduceți căldura la un foc mic. Gatiti 3 1/2 minute pana cand albusul de ou este setat si galbenusul ramane moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1
Așezați o felie de slănină Canadiană deasupra fiecărei jumătăți de brioșă, urmată de un ou fiert. Condimentează cu sare și piper. Puneți sosul hollandaise peste ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bacon CanadianBacon Canadian
Ou FiertOu Fiert
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista