Sos Hollandaise
Sosul Hollandaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 728 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. 165 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, cayenne, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Hollandaise, Sos Hollandaise, și Sos Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți puternic gălbenușurile de ou și sucul de lămâie împreună într-un bol din oțel inoxidabil și până când amestecul este îngroșat și dublat în volum.
Așezați vasul peste o cratiță care conține apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu), apa nu trebuie să atingă fundul vasului. Continuați să bateți rapid. Aveți grijă să nu lăsați ouăle să se încălzească prea mult sau se vor încăiera. Stropiți încet în untul topit și continuați să bateți până când sosul se îngroașă și se dublează în volum.
Se ia de pe foc, se amestecă în cayenne și sare. Acoperiți și așezați într-un loc cald până când sunt gata de utilizare pentru ouăle benedict. Dacă sosul devine prea gros, amestecați câteva picături de apă caldă înainte de servire.
Rumeniți slănina într-o tigaie medie și prăjiți brioșele englezești, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt sub broiler. Umpleți o tigaie antiaderentă de 10 inci pe jumătate plină de apă.
Adăugați oțet alb în apa de gătit. Acest lucru va face ca albusul de ou să gătească mai repede, astfel încât să nu se răspândească. Aduceți la fierbere lentă. Rupeți ușor 1 din ouă în apă, având grijă să nu o rupeți. Repetați cu ouăle rămase. Reduceți căldura la un foc mic. Gatiti 3 1/2 minute pana cand albusul de ou este setat si galbenusul ramane moale.
Așezați o felie de slănină Canadiană deasupra fiecărei jumătăți de brioșă, urmată de un ou fiert. Condimentează cu sare și piper. Puneți sosul hollandaise peste ouă.
Garnisiți cu pătrunjel tocat.