Sos Hollandaise

Sos Hollandaise
Sosul Hollandaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 728 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. 165 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, cayenne, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Hollandaise, Sos Hollandaise, și Sos Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți puternic gălbenușurile de ou și sucul de lămâie împreună într-un bol din oțel inoxidabil și până când amestecul este îngroșat și dublat în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați vasul peste o cratiță care conține apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu), apa nu trebuie să atingă fundul vasului. Continuați să bateți rapid. Aveți grijă să nu lăsați ouăle să se încălzească prea mult sau se vor încăiera. Stropiți încet în untul topit și continuați să bateți până când sosul se îngroașă și se dublează în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se ia de pe foc, se amestecă în cayenne și sare. Acoperiți și așezați într-un loc cald până când sunt gata de utilizare pentru ouăle benedict. Dacă sosul devine prea gros, amestecați câteva picături de apă caldă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Rumeniți slănina într-o tigaie medie și prăjiți brioșele englezești, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt sub broiler. Umpleți o tigaie antiaderentă de 10 inci pe jumătate plină de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați oțet alb în apa de gătit. Acest lucru va face ca albusul de ou să gătească mai repede, astfel încât să nu se răspândească. Aduceți la fierbere lentă. Rupeți ușor 1 din ouă în apă, având grijă să nu o rupeți. Repetați cu ouăle rămase. Reduceți căldura la un foc mic. Gatiti 3 1/2 minute pana cand albusul de ou este setat si galbenusul ramane moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1
Așezați o felie de slănină Canadiană deasupra fiecărei jumătăți de brioșă, urmată de un ou fiert. Condimentează cu sare și piper. Puneți sosul hollandaise peste ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bacon CanadianBacon Canadian
Ou FiertOu Fiert
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista