Sos Hoisin

Sos Hoisin
Sosul Hoisin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 258 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 325 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, pastă de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Hoisin, Sos Hoisin, și Sos Hoisin.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, fasolea neagră și pasta de usturoi, apa, sosul de soia, mierea, oțetul, pudra cu cinci condimente, pasta de susan și Sriracha într-o tigaie mică de sos. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, la foc mai mic și se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
SrirachaSriracha
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se folosește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista