Sos Henry Bain

Sos Henry Bain
Sosul Henry Bain este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 1491 de calorii. Pentru 5,47 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Un amestec de conserve de mere, conserve de piersici, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că s-a potrivit. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este bun. Muschiul de vita cu sos Henry Bain, Carnea de vita la gratar cu hickory cu sos Henry Bain si omleta Bain-Marie cu rosii prajite + branza de capra sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați bine conservele de piersici, marmelada de portocale, conservele de mere, conservele de ananas, muștarul uscat măcinat și hreanul preparat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Jeleu De MereJeleu De Mere
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Transferați amestecul în recipiente sterile și lăsați-l la frigider până la servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista