Sos Habanero

Sos Habanero
Sosul Habanero este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. Această rețetă face 20 de porții cu 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute habanero, oțet distilat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, Sos Habanero În Stil Belizean-Sos Fierbinte, și Sos Fierbinte Papaya-Habanero pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică și adăugați ardei iute, ceapă și usturoi. Acoperiți, apoi reduceți focul și fierbeți până când ardeii iute sunt foarte fragede când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Vârtej chile amestec într-un procesor de alimente cu oțet și sare până destul de buna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista