Sos Gorgonzola
Sosul Gorgonzola ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 1217 calorii, 15g de proteine, și 127g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare kosher, smântână grea, gorgonzola sfărâmicioasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sos Gorgonzola, Sparanghel Cu Sos Gorgonzola, și Paste Cu Sos Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți smântâna grea la fierbere completă într-o cratiță medie la foc mediu-mare, apoi continuați să fierbeți rapid timp de 45 până la 50 de minute, până când se îngroașă, ca un sos alb, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați Gorgonzola, parmezanul, sarea, piperul și pătrunjelul.
Bateți rapid până când brânzeturile se topesc, apoi serviți. Dacă trebuie să reîncălziți, încălziți sosul la foc mic până se topește, apoi bateți puternic până când sosul se reunește.