Sos de vin cu unt din ierburi
Sos de vin cu ierburi cu unt ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 135 de calorii, 2 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Un amestec de sare, smântână groasă, vin alb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 14%. Rețete similare includ Surf and Turf în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci unte și praz cremos, sos de ierburi și vin și pui cu vin alb și sos de ierburi.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Amestecați făina, condimentele italiene și sare până se omogenizează. Amestecați treptat vinul și bulionul de pui, astfel încât să nu se formeze cocoloașe și aduceți la fiert.
Bateți oul și smântâna; se amestecă în sos.
Se încălzește până se îngroașă, dar nu se lasă să fiarbă.