Sos De Unt De Portocale

Sos De Unt De Portocale
Sosul de unt de portocale ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 1g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui cu unt de busuioc portocaliu cu sos de afine, Varză de Bruxelles prăjită cu sos de unt de portocale, și Tort De Afine Cu Portocale Cu Sos De Rom Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-o cratiță din nonaluminiu; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare 25 de minute sau pana cand amestecul se reduce la 1/4 cana.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Treceți treptat untul în amestecul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista