Sos de spaghete Inger
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de spaghete al lui Inger ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 192 calorii. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, usturoi, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Spaghete alle vongole (spaghete Cu sos de scoici).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu.
Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă ardeiul gras verde. Condimentează cu busuioc, oregano și bulion de pui. Se amestecă pasta de roșii și roșiile zdrobite și se condimentează cu condimente de pasăre. Gatiti si amestecati 10 minute.
Se amestecă zahărul în sos. (Unii oameni adaugă până la 2 linguri de zahăr; vă sugerez să începeți cu 1 linguriță.) Condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți 3 până la 4 ore.