Sos De Spaghete

Sos De Spaghete
Sosul de spaghete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 819 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de busuioc, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Spaghete alle vongole (spaghete Cu sos de scoici) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare la foc mediu-mare, rumeniți carnea de vită măcinată până se rumenesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți carnea din oală cu o lingură pliată și puneți-o într-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Aruncați orice grăsime din oală, dar nu curățați oala.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Stropiți în uleiul de măsline. Când este încălzit, aruncați ceapa tăiată cubulețe. Se amestecă în jur de 1 1/2 minute, apoi se adaugă usturoiul. Se amestecă și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați roșiile zdrobite, pasta de roșii și sosul marinara. Se amestecă pentru a combina, apoi se adaugă zahărul, sarea, oregano, cimbru, ardeiul roșu zdrobit (dacă se utilizează) și frunzele de dafin. Se amestecă, apoi se adaugă carnea de vită măcinată gătită și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Așezați capacul pe oală și lăsați să fiarbă timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați puțină apă sau un bulion cu conținut scăzut de sodiu dacă are nevoie de mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion Scăzut De SodiuBulion Scăzut De Sodiu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
După o oră, adăugați pătrunjelul tocat, busuiocul și coaja de parmezan dacă folosiți (sau parmezan ras dacă preferați-sau ambele!). Amestecați pentru a combina, apoi puneți capacul la loc și lăsați-l să fiarbă încă 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Serviți un castron mare de tăiței unși și sosul de spaghete, astfel încât oaspeții să se poată servi singuri. Topiți fiecare porție cu pătrunjel tocat și parmezan ras (sau așchii de parmezan) și serviți cu o bucată mare de pâine cu brânză de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Amin.

Ingrediente

4grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi12creveți și cu venePâine cu brânză de usturoi, pentru servirePâine cu brânză de usturoi, pentru servire3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2kilogramenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spaghete, fierte al dente și aruncate cu ulei de măsline, pentru servirespaghete, fierte al dente și aruncate cu ulei de măsline, pentru servire1Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobit, opționalardei roșu zdrobit, opțional8frunze proaspete de busuioc, tocatefrunze proaspete de busuioc, tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat fin sau 3 linguri fulgi de pătrunjel, plus mai mult pentru servirepătrunjel proaspăt tocat fin sau 3 linguri fulgi de pătrunjel, plus mai mult pentru servire6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2kilogramecarne de vită măcinată (am folosit pământ rotund)carne de vită măcinată (am folosit pământ rotund)1Oreos dublu umplutcimbru măcinatcimbru măcinat2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1jarsos marinara bun cumpărat din magazin (puteți folosi un alt borcan dacă vă place ca sosul să fie mai cochet decât cărnos)sos marinara bun cumpărat din magazin (puteți folosi un alt borcan dacă vă place ca sosul să fie mai cochet decât cărnos)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1Oreos dublu umplutoregano măcinatoregano măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras, opțional, plus mai mult pentru servireparmezan ras, opțional, plus mai mult pentru servire1coajă întreagă din 1 pană parmezan, opționalcoajă întreagă din 1 pană parmezan, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2mariceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista