Sos De Sos De Sos
Nevoie de o sos vegetarian? Sosul B 8chamel ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, unt, un strop de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Sos de sos de sos, Cum se face b sos de sos de brânză / sos de brânză, și Sos Easy B. C. Chamel.
Instrucțiuni
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti pana se topeste untul, amestecand ocazional.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie (nu se rumeneste), amestecand ocazional.
Presărați făină peste ceapă; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați treptat lapte în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează; aduceți la foc mic. Se fierbe 10 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se strecoară amestecul printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Se amestecă sare, piper și nucșoară, dacă se dorește.
Sos Mornay: Pregătiți Sosul Bchamel. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Puneți sosul Bchamel în tigaie și puneți-l la foc mediu-mic.
Adăugați 1/2 cană (2 uncii) brânză gruyre mărunțită, amestecând până se omogenizează.