Sos De Soia-Ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Pansamentul cu soia-ghimbir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 63 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, oțet de orez, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Soia-Susan, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi (Power Foods) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie, oțetul și ghimbirul. Stropiți încet în ulei într-un flux constant, șoptind constant. Acoperiți și refrigerați.
Bateți sau agitați bine chiar înainte de utilizare.