Sos De Smântână-Castraveți

Sos De Smântână-Castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de smântână-castraveți. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 48 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de castraveți, mărar, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon cu sos de castravete-smântână, Salată De Castraveți Cu Smântână, și Castravete Smântână Mucegai.

Instrucțiuni

1
Radeți castravetele și puneți-le într-o strecurătoare, apăsând pentru a scurge excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Așezați între prosoape de hârtie și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se amestecă împreună castravetele și ingredientele rămase. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista