Sosul de salată în stil casnic este un fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 306 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încearcă Îmbrăcăminte Franceză În Stil Casnic, Salată De Cartofi Pariziană În Stil Casnic, și Sos De Salată În Stil Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele șapte ingrediente într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant. Într-un castron de salată, combinați verdele și legumele; se presara cu branza albastra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește cu pansament. Puneți la frigider orice pansament rămas.
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.