Sos De Salată Japoneză

Sos De Salată Japoneză
Salata japoneză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 216 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ketchup, ulei vegetal, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi (Power Foods), Wafu Dressing (Sos De Salată Japoneză), și Sos De Salată Japoneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează ghimbirul, ceapa și țelina într-un robot de bucătărie până se combină bine. Răsturnați părțile laterale ale robotului de bucătărie cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Adăugați sos de soia, suc de lămâie, zahăr, ketchup și piper; procesați până se combină, 10 până la 20 de secunde. Introduceți uleiul într-un flux subțire în amestec cu procesorul în funcțiune; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
PiperPiper
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Saint m Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Saint M Riesling
Saint M Riesling
Saint m Riesling este luminos, cu aroma delicată de piersică și mineralitatea pietroasă care este tipică solurilor de gresie degradate găsite în regiunea Pfalz. Este un Riesling cu corp mediu, uscat, cu o fructuozitate fină, care persistă cu dragoste pe gust și apoi se estompează ușor într-un finisaj mediu-lung, cu gust uscat. Un Riesling fermecător și versatil dintr-o epocă excelentă, extrem de satisfăcătoare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista