Sos De Roșii Proaspete În Stil Grecesc

Sos De Roșii Proaspete În Stil Grecesc
Sosul de roșii proaspete în stil grecesc este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de usturoi, roșii cherry, evoo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Rețete similare sunt Penne Cu Sos De Roșii În Stil Grecesc, Penne în stil grecesc cu roșii proaspete, Feta și mărar, și Pește copt în stil grecesc: proaspăt, simplu și delicios.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Încălziți EVOO într-o tigaie mare sau oală cu un capac etanș la foc mediu până la mediu-mare. Topiți untul în ulei. Când untul începe să spumeze, adăugați oregano, usturoi și ceapă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până când roșiile au izbucnit și sosul este îngroșat, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Între timp, adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente. Rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Se amestecă sosul, apoi se adaugă feta și se gătește până se topește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
7
Adăugați pastele și lichidul de gătit rezervat și aruncați pentru a combina, 1 până la 2 minute. Se acoperă cu menta și pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista