Sosul de roșii gros și gros de la zero este un lactate gratuit sos. Această rețetă servește 1. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 399 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pastan sau, ulei de măsline, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3592 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Încercați Chili gros și gros cu filet, Chili Gros Și Gros De Vită, și Unt de arahide Cupa Chunky Ciocolata Chip Cookie-uri-gros și Chewy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați uleiul, ceapa și usturoiul într-o oală medie și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se sotează la foc mediu aproximativ 5 minute, până când ceapa este translucidă.Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și se mărește căldura la mediu înalt pentru a aduce la fierbere mică. Când amestecul fierbe, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ 15 minute, neacoperit, până când cea mai mare parte a apei se gătește. Urmăriți cu atenție, reducând căldura dacă este necesar și amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați roșiile uscate la soare într-un robot de bucătărie împreună cu o oală de sos de roșii. Procesați până la cea mai mare parte netedă. Amestecați acest amestec înapoi în sosul de roșii din oală.Se amestecă busuiocul tocat, oregano, sare și piper și opțional fulgi de ardei roșu după gust. Continuați să gătiți până se îngroașă după bunul plac și apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Polonic
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Serviți sosul peste un pat de tăiței de paste, tăiței de dovlecei sau tăiței de dovlecei spaghetti.