Sos De Rață

Sos De Rață
Sosul de rață ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de fructe, apă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Sos De Rață, Sos De Rață, și Rață cu sos de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele într-o oală de stoc la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apă, suc de mere, sos de soia, conserve de caise, zahăr brun, praf de usturoi și muștar uscat. Aduceți la foc mic, amestecând frecvent pentru a dizolva zahărul brun. Reduceți căldura și continuați să fierbeți timp de 40 de minute sau până când fructele sunt complet moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
UmărUmăr
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Amestecați sosul într-un robot de bucătărie sau blender până când este complet neted, ajustând consistența cu apă suplimentară, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista