Sos De Pâine De Porumb

Sos De Pâine De Porumb
Sos Reteta Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 25 de ore și 40 de minute. Acest fel de mâncare are 320 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 97 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, scurtare, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sos De Pâine De Porumb, Sos De Pâine De Porumb, și Sos De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți pâinea de porumb și cuburile de pâine franceză pe 2 foi de copt și lăsați-le să se usuce aproximativ 24 de ore până când sunt complet crocante. Odată uscate, transferați cuburile într-un bol mare de amestecare și aruncați pentru a le amesteca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Skillet CornbreadSkillet Cornbread
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu și adăugați untul. Când s-a topit, adăugați țelina, morcovii și ceapa și gătiți câteva minute până când ceapa este aproape translucidă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și adăugați rozmarinul, cimbrul, salvia și turmericul. Puneți treptat amestecul de bulion în pâine, aruncând ușor în timp ce mergeți. Continuați să adăugați treptat amestecul de bulion, degustând în timp ce mergeți și adăugând mai multe condimente și ierburi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
TurmericTurmeric
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Adăugați sare cu atenție. Nu vrei să-ți sare umplutura. Dacă amestecul nu este suficient de umed, adăugați un pic mai mult bulion de pui și amestecați. Se amestecă pătrunjelul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați pansamentul într-un vas de copt dreptunghiular și coaceți până se rumenesc deasupra, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Topiți 2 linguri de scurtare într-o tigaie din fontă. Într-un bol mare de amestecare, combinați făina de porumb, făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron separat, amestecați împreună zara, laptele și oul până când sunt complet combinate. Încorporați încet ingredientele umede în uscat, amestecând până se combină bine. Topiți restul de 1/4 cană de scurtare topită și adăugați la aluat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Se toarnă în tigaia fierbinte, netezind suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Se introduce la cuptor și se coace până se rumenesc deasupra, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista