Sos De Pizza La Grătar

Sos De Pizza La Grătar
Rețeta sos de Pizza la grătar ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 304 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, muștar, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Pizza la grătar: Elvis Pizza (restaurantul Italian Coletta), și Pizza La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și fulgii de ardei roșu și se fierbe până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se amestecă sosul de roșii, zahărul brun, pasta de roșii, mierea, oțetul de cidru, melasa, muștarul, sosul Worcestershire și oregano. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
MuștarMuștar
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
MiereMiere
4
Folosind un blender de imersie sau transferând într-un blender obișnuit, sosul de piure până se omogenizează. Utilizați pe pizza în aceeași zi sau transferați într-un borcan și păstrați-l la frigider timp de până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista