Sos De Pizza De Casă Făcut Mai Ușor

Sos De Pizza De Casă Făcut Mai Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sosul de Pizza de casă făcut mai ușor. Această rețetă servește 10. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți conserve de roșii, usturoi, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un sos ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Rețete similare includ Salată Clasică De Macaroane Făcută Mai Ușoară, Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare, și Pâine Ușoară Cu Banane Plăcintă" Imposibilă " Făcută Mai Ușoară.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeiul gras verde, morcovul și căței de usturoi într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori până când legumele sunt tocate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați legumele tocate într-o cratiță mare. Se amestecă piureul de roșii, roșiile zdrobite, condimentele italiene, busuiocul și fulgii de ardei roșu; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți neacoperit până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute. Se amestecă uleiul de măsline și se fierbe încă 1 până la 2 minute. Sosul poate fi refrigerat până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista