Sos De Paste Cu Parmezan De Busuioc
Sosul de Paste cu parmezan de busuioc ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 263 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, lapte, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste proaspete cu roșii, busuioc și parmezan, Paste De Pui Cu Parmezan Cu Busuioc, și Paste cu spanac și parmezan cu busuioc de roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, sotati usturoiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează (amestecul va fi gros). Adăugați treptat lapte, amestecând constant. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă treptat parmezanul și busuiocul până se topește brânza.