Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Pansamentul cu orez sălbatic cu fructe ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 253 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, amestec de orez, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pilaf De Orez Sălbatic Cu Fructe, Orez alb și sălbatic cu fructe, și Salată De Orez Sălbatic Cu Fructe.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Transferați într-un castron mare și pufați cu o furculiță. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți cubulețe de pâine pe o tigaie cu margini mari și prăjiți la 325 timp de 20 de minute sau până se usucă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Gătiti cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând până se sfărâmă și se rumenesc bine; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Sotati ceapa si telina in unt intr-o tigaie mare la foc mediu pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Combinați orezul, pâinea, cârnații, legumele sotate, fructele uscate, pătrunjelul, sarea și piperul într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți bulionul uniform peste pansament. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Transferați pansamentul într-un vas de copt de 3 litri ușor uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.